Black Friday is er weer voordat je er erg in hebt! En wat is er nu beter dan een handige gadget voor in het huishouden te scoren met korting? In dit artikel laten we je vijf handige woongerelateerde gadgets laten zien die je tijdens Black Friday kunt kopen. Lees snel verder en ontdek welke gadgets jouw leven makkelijker kunnen maken!

1. Luchtreiniger

Laten we beginnen met de luchtreiniger. Een luchtreiniger is een apparaat dat de lucht in een kamer zuivert van stof, pollen, bacteriën en andere allergenen. Het apparaat werkt door middel van filters die deeltjes uit de lucht filteren. Hierdoor is de lucht in de kamer schoner en gezonder om in te ademen. Een luchtreiniger is vooral handig voor mensen met allergieën of astma, maar ook voor mensen die gewoon een frisse en schone lucht in huis willen hebben.

Tijdens Black Friday kun je veel verschillende soorten luchtreinigers met korting scoren. Zo zijn er bijvoorbeeld luchtreinigers met een HEPA-filter, die de lucht extra goed filteren. Daarnaast zijn er luchtreinigers die gebruik maken van ionisatie, waardoor de lucht extra schoon wordt gemaakt. Ook zijn er luchtreinigers die een speciale functie hebben om geuren uit de lucht te verwijderen, wat handig kan zijn als je huisdieren hebt of als er in de buurt veel rokers zijn. Meer over jouw specifieke klachten? Op deze luchtreiniger blog vind je welke luchtreinigers het beste passen in welke situatie.

Een luchtreiniger kan zeker een goede investering zijn tijdens Black Friday. Vooral als je last hebt van allergieën of astma kan het je veel klachten besparen. Daarnaast is het ook gewoon fijn om te weten dat de lucht in je huis schoon en gezond is. Dus als je op zoek bent naar een handige gadget, overweeg dan zeker een luchtreiniger!

 

2. Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat is een thermostaat die je op afstand kunt bedienen met je smartphone. Hierdoor kun je op elk moment van de dag de temperatuur in huis aanpassen, waar je ook bent. Een slimme thermostaat kan ook zelf leren wanneer je wel of niet thuis bent, en de temperatuur daarop aanpassen. Hierdoor kun je veel energie besparen en dus geld besparen op je energierekening.

Tijdens Black Friday kun je veel verschillende soorten slimme thermostaten met korting scoren. Zo zijn er bijvoorbeeld thermostaten met extra sensoren, waardoor ze nog beter kunnen inschatten wanneer je thuis bent en wanneer niet. Daarnaast zijn er thermostaten die kunnen samenwerken met slimme speakers, waardoor je de thermostaat kunt bedienen met je stem. Ook zijn er thermostaten die inzicht geven in je energieverbruik, zodat je nog beter kunt besparen.

Een slimme thermostaat kan zeker een goede investering zijn tijdens Black Friday. Niet alleen kun je hiermee geld besparen op je energierekening, maar het is ook gewoon heel handig om de temperatuur in huis op afstand te kunnen bedienen.

 

3. Robotstofzuiger

Een andere handige gadget die je tijdens Black Friday kunt kopen is een robotstofzuiger. Tijdens Black Friday zijn stofzuigers altijd al een gewild product. Een robotstofzuiger is next level: een automatische stofzuiger die zelfstandig door het huis rijdt en de vloer schoonmaakt. Je hoeft dus niet meer zelf de stofzuiger te pakken en door het hele huis te sjouwen. Het enige wat je hoeft te doen is de robotstofzuiger aan te zetten en hem zijn werk te laten doen. Een robotstofzuiger is vooral handig als je weinig tijd hebt om zelf schoon te maken of als je simpelweg een hekel hebt aan stofzuigen.

Tijdens Black Friday kun je veel verschillende soorten robotstofzuigers met korting scoren. Zo zijn er bijvoorbeeld robotstofzuigers met een extra krachtige motor, waardoor ze extra goed zuigen. Daarnaast zijn er robotstofzuigers die gebruik maken van slimme sensoren, waardoor ze automatisch obstakels kunnen ontwijken en zelfstandig door het huis kunnen navigeren. Ook zijn er robotstofzuigers met een extra grote opvangbak, waardoor je minder vaak de bak hoeft te legen. Meer weten over robotstofzuigers voordat je er een aanschaft? Hier vind je meer handige robotstofzuiger informatie.

 

4. Waterkoker met temperatuur regeling

Een waterkoker met temperatuurregeling is een waterkoker waarmee je de temperatuur van het water kunt instellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld thee zetten op de juiste temperatuur, wat de smaak van de thee ten goede komt. Daarnaast kun je met een waterkoker met temperatuurregeling ook water koken op een lagere temperatuur, wat energie bespaart en dus geld bespaart.

Tijdens Black Friday kun je veel verschillende soorten waterkokers met temperatuurregeling met korting scoren. Zo zijn er bijvoorbeeld waterkokers met een grote inhoud, waardoor je meerdere kopjes thee tegelijk kunt zetten. Daarnaast zijn er waterkokers met een warmhoudfunctie, zodat het water op de juiste temperatuur blijft. Ook zijn er waterkokers met een mooi design, die een echte eyecatcher in je keuken kunnen zijn.

Een waterkoker met temperatuurregeling kan zeker een goede investering zijn tijdens Black Friday. Niet alleen kun je hiermee betere thee zetten, maar het is ook een handige gadget als je vaak water kookt voor andere doeleinden.

 

5. Smart speaker

Een smart speaker is een speaker die je kunt bedienen met je stem. Je kunt er muziek mee afspelen, informatie opvragen en slimme apparaten in huis mee bedienen. Een smart speaker is handig omdat je niet meer zelf je telefoon hoeft te pakken om iets op te zoeken of muziek af te spelen. Daarnaast kun je met een smart speaker ook andere slimme apparaten in huis bedienen, zoals de slimme thermostaat of de robotstofzuiger.

En zo is de Black Friday gadget cirkel weer rond 🙂 Happy shopping!