Black Friday 2022

 

Heb je interesse om te adverteren op Black Friday Dealz? Of wil je op een andere manier zakelijk met ons samenwerken? Bekijk dan onze advertentiemogelijkheden en vraag gerust onze Mediakit aan voor Black Friday 2022. We kijken graag samen met jou naar een content marketing strategie die het beste past bij jullie Black Friday campagnes & doelstellingen.

Adverteren Black Friday 2022

Op zoek naar de beste Black Friday deals in 2022? De Black Friday 2022 acties lopen van vrijdag 26 november 2022 tm maandag 29 november 2022 (Cyber Monday). Op BlackFridayDealz.nl verzamelen we tijdens de hele actieperiode de beste Black Friday 2022 deals van Nederland, zodat de consument zelf niet op zoek hoeft bij alle verschillende webshops.

Black Friday Dealz is een initiatief van de makers van VakantieDealz.nl, een van de grootste reisinspiratie & -aanbiedingen platforms van Nederland. We hebben al vele jaren ervaring met het spotten & promoten van de beste deals in de markt. Onze Black Friday advertentiemogelijkeden zijn onder andere:

  • Custom Black Friday deal promotie(s)
  • Homepage ‘uitgelichte winkel'
  • Homepage ‘uitgelichte deal'
  • Categorie ‘uitgelichte winkel'
  • Categorie ‘uitgelichte deal'
  • Sidebar promoties
  • Email / Black Friday Alerts

En nog veel meer Black Friday content marketing mogelijkheden… We werken graag met jullie samen om een Black Friday promo pakket te maken dat perfect bij jullie geplande campagne(s) past.

 

Mediakit Black Friday 2022

Benieuwd naar alle mogelijkheden en advertentietarieven rond Black Friday 2022? Neem dan contact met ons op om onze mediakit aan te vragen en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hiervoor mailen naar Joost van Vught via samenwerken@blackfridaydealz.nl.