De drukste shop dag van het jaar; elk jaar weer gaan er miljoenen producten over de toonbank op die ene vrijdag. En dan is die vrijdag voorbij…  Maar de Black Friday deals gaan gewoon door in het weekend en zijn nog steeds erg hoog bij de meeste winkels. Dus als je je afvraagt ​​of er nog steeds Black Friday deals zijn op zaterdag en zondag, is het antwoord volmondig ja.

Ook aankomend jaar zullen op Black Friday 2021 de leukste winkels hun aanbiedingen voortzetten in het weekend. De onderstaande lijst bevat een aantal van wat ons betreft de leukste winkels die hun Black Friday kortingen hoog houden in het weekend na Black Friday

 

MediaMarkt

De MediaMarkt is een van onze favorieten als het gaat om de knotsgekke koopjesjacht Black Friday en stelt nooit teleur. De MediaMarkt is ‘the place to be’ als het gaat om elektronica, witgoed en andere grote huishoudelijke apparaten. TIP! Sla deze top winkel ook zeker niet over op Cyber Monday. Want zoals de MediaMarkt altijd zegt: “Je bent toch niet gek?”.

 

Bol.com

Deze webgigant mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Want voor Bol.com is Black Friday ieder jaar een 10-daags korting feestje! In deze 10 dagen zijn er iedere dag nieuwe categorieën in de sale. Denk bijvoorbeeld aan kerstartikelen, sodastream producten of zelfs make-up of parfum! Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem! Want bij deze Bol.com kun je de producten altijd gratis retourneren!

 

Amazon

De Amerikaanse grootheid laat zich steeds meer gelden in Nederland en dat is zeker terug te zien tijdens de Black Friday aanbiedingen. Amazon is ongekend groot… Wat je ook zoekt Amazon heeft het! Ook Amazon houd zich traditiegetrouw niet aan die ene vrijdag. Nee, waarom zou je maar 1 dag korting geven als je ook een volledige maand gigantische kortingen voor de dag kan komen! Amazon laat ieder jaar van zich horen met verschillende dagdeals, lightning deals en exclusieve Amazon Prime deals. Wat dacht je bijvoorbeeld van kortingen op Philips Wake Up Lights of een geweldig hoge Dyson Airwrap aanbieding.

 

De Bijenkorf

Dit oerhollandse warenhuis mag ook zeker niet ontbreken aan dit lijstje. De Bijenkorf staat uiteraard bekend om de kleding van absolute topmerken. Maar de Bijenkorf is meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan games, make-up, parfums, boeken en nog veel meer. Ook hier zijn er het hele weekend door hoge kortingen! Denk bijvoorbeeld aan 80% korting op dames- en herenmode! Dit is inclusief kortingen op veel bekende en designer merken.

We kunnen concluderen dat het koopjesfeestje meer is dan die ene vrijdag. Naast bovenstaande winkels zijn er nog talloze andere winkels die hun kortingen hoog houden in het weekend na Black Friday. Dus geen zin in de drukte op Black Friday zelf? Ga dan lekker de dag erna… Je zal niet teleurgesteld terugkomen!