Ben je het ook zat om die veel te dure inktcartridges en toner te kopen? Om te besparen hoef je niet op Black Friday te wachten!

Op Black Friday goedkope cartridges en toners kopen is natuurlijk ideaal. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet te plannen wanneer je printerinkt opraakt. Je moet ineens meer printen dan normaal en na verloop van tijd zie je de printjes steeds vager worden. Eerst is de zwarte inkt vaak op, en daarna duurt het niet lang meer of de kleuren worden te roze of te blauw. Kortom, een teken dat de inkt op is. In dit artikel lees je over printerinkt van goedkoopprinten.nl. Want zijn huismerk cartridges en toners met veel printerinkt net zo goed?

Huismerk cartridges en toners met veel printerinkt

Als je zoekt naar huismerk cartridges en toners, of je komt ze tegen bij printerinkt vergelijken, dan vraag je je vast en zeker af of de kwaliteit net zo goed is. Hebben ze evenveel inkt? En gaat het wel goed samen met je printer? Als je ervaringen van anderen leest, kun je zien dat veel mensen bijzonder tevreden zijn met huismerk printerinkt. Bekijk je de specificaties, dan zie je zelfs dat ze vaak meer inkt bevatten dan de merk cartridges en toners.

Cartridges van andere merken gebruiken

Inkt is gewoonweg aardig duur, dus besparen op printerinkt is voor veel mensen erg aantrekkelijk. Het vinden van een adres voor goedkope printerinkt is dus een welkom alternatief op de dure merkinkt die printermerken leveren. Maar er bestaat twijfel, want wat als de printer de cartridge niet accepteert? Hier biedt goedkoopprinten.nl een slimme oplossing. Want werkt het niet? Dan krijg je je geld terug. Je kunt dus altijd even proberen of die goedkopere printerinkt ook op jouw printer werkt.

Printerinkt voor alle merken

Er zijn veel merken printers en vrijwel allemaal leveren ze ook de inkt. Logisch, want vaak kost de printer weinig en zit het verdienmodel in de inkt verkopen. Je kunt bijvoorbeeld een HP cartridge niet in een Canon printer of in een Epson printer doen. Huismerk cartridges worden inmiddels voor vrijwel alle bekende merken printers gemaakt. Je kunt op goedkoopprinten.nl kijken om te zien of ook voor jouw printer deze cartridges gemaakt worden.