Het is dé manier om jouw nieuwe bed met korting te kopen… Black Friday boxspring deals! Waarom zou je de hoofdprijs betalen, als het ook met korting kan? Op deze pagina vind je de beste boxspring Black Friday deals en aanbiedingen tijdens Black Friday 2024. Bekijk de aanbiedingen die we voor je gespot hebben, vind de beste deal en bespaar!

Bekijk direct boxspring Black Friday deals & aanbiedingen bij:
Emma | fonQ | WoonQ | Swiss Sense | Bol.com

 

Laatste Boxspring Black Friday deals

 

Boxspring Black Friday 2024

Wanneer: tijdens Black Friday
Wat: Black Friday korting
Waarop: boxspring bedden & accessoires
Waar: verschillende webshops

* Bekijk de boxspring Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat

Boxspring black friday

Of bekijk direct alle huis & wonen black friday aanbiedingen.

 

Eerder gespotte Black Friday boxspring deals

Ook tijdens vorige Black Friday edities hielden we de beste boxspring Black Friday deals voor je in de gaten. Omdat we de laatste tijd toch allemaal veel thuis hebben gezeten, zijn we er massaal achtergekomen hoe fijn een goed bed is. Boxsprings zijn dan ook meer dan ooit gewild! Wij verwachten dan ook echt een stormloop aan aankopen van een boxspring. Wil je een écht goede deal scoren? Wees er dan echt op tijd bij met je black friday boxspring aankoop, want anders vis je wellicht achter het net.

Eerdere Boxspring deals

Tijdens vorige Black Friday edities liep de korting op tot maar liefst €500,- korting op een boxspring!

 

Wat is een goed boxspring bed?

Een bed koop je niet zomaar… Het is belangrijk om goed te kijken wat voor soort matras en bed jij fijn vindt. Wij hebben een aantal belangrijke kenmerken voor een boxspring voor je op een rij gezet. Dit zijn de kenmerken waar je bij het kopen van een boxspring deal op moet letten:

  1. Waar ben je naar op zoek? Een boxspringcombinatie (boxspring + matras) of alleen een boxspring (alleen de bedbodem)? Het onderstel van een boxspring schaf je gemakkelijker aan, want hier hoef je natuurlijk niet direct op te liggen. Bij de aankoop van een boxspringcombinatie moet je iets beter naar je wensen kijken. Dit i.v.m. het matras.
  2. Welk matras? Wat vind je fijn liggen? Kies je bijvoorbeeld voor een harder matras of vind je juist een zacht “plof” matras fijner? Op de website van M Line kun je gemakkelijk een Matrassenwijzer doen. Zo kom je erachter welk boxspring matras bij jou past.
  3. De hoogte van je boxspring: de meeste boxspring bedden zijn hoger dan normale bedden. Je stapt hiermee over het algemeen makkelijker uit bed, maar mocht je liever wat lager slapen dan is een aanschaf van een boxspring niet aan te raden.
  4. Look & feel: er zijn veel verschillende soorten boxsprings. Niet alleen in kleur en soorten stof, maar ook het hoofdbord en een eventueel matrastopper.

 

Best beoordeelde boxspring bedden van Bol.com – TOP 5

Zie jij nog steeds door de bomen het bos niet meer? Wij hebben onderzoek gedaan op de website van Bol.com om te kijken wat de top 5 best beoordeelde boxspring bedden zijn. Wellicht zit er hier een model voor je tussen?

1. Drôme Ideal boxspring (verschillende maten en kleuren)

Wow… Deze boxspring beoordelen mensen écht heel goed. We lezen o.a. dat dit bed een goede kwaliteit heeft, stabiel staat en een mooie prijs heeft. Oftewel: een goede prijs / kwaliteit verhouding!

> Bekijk de Drôme Ideal boxspring bij Bol.com

2. Boxspring Bravo (verschillende maten en kleuren)

Ook deze boxspring is door maar liefst 80 mensen beoordeeld en getest. Kenmerken uit de reviews zijn: goede kwaliteit, mooi materiaal, stabiel en kloppende maten.

> Bekijk de Boxspring Bravo bij Bol.com

3. Boxspring Premium (verschillende maten en kleuren)

De naam van deze boxspring zegt het natuurlijk al… Deze hoort thuis in de top 5! Beoordelaars zeggen o.a. dat de prijs / kwaliteitsverhouding goed is, het bed mooi stabiel staat en stevig is.

> Bekijk de Boxspring Premium bij Bol.com

4. Boxspring Flanny (verschillende maten en kleuren)

Vijf van de vijf sterren… De reviews van de boxspring Flanny zeggen genoeg! Dit klassieke boxspring bed is in verschillende kleuren en maten te bestellen. Zo past er altijd één bij jouw smaak!

> Bekijk de Boxspring Flanny bij Bol.com

5. Boxspring Basic (verschillende kleuren)

Basic, maar wél goed! Ook deze boxspring is weer zeer goed beoordeeld. Ook fijn: je hoeft niet de loterij gewonnen te hebben om dit bed aan te schaffen.

> Bekijk de Boxspring Basic bij Bol.com

 

Bekijk direct boxspring deals & aanbiedingen bij:
Emma | Wehkamp | Bol.com | FonQ