Categorie: Coolblue Black Friday

 

Coolblue Black Friday

 

Coolblue is inmiddels de grootste webshop van ons land te noemen. Niet zo gek dus dat ze tijdens Coolblue Black Friday ook een van de belangrijkste webshops van Nederland is. Nu zijn er natuurlijk even geen Black Friday aanbiedingen bij Coolblue, maar je kunt via Studenten Wegwijzer wel mooi profiteren van studentenkortingen bij Coolblue!

Er zijn zo veel verschillende producten te vinden op Coolblue en er zullen waarschijnlijk ook dit jaar weer heel veel mooie aanbiedingen te vinden zijn! We kennen Coolblue natuurlijk van de creatieve marketing technieken. Denk bijvoorbeeld aan de creatief vormgegeven pakketjes en de fietsen en bussen met grappige teksten. Voorheen is Coolblue al eens een maand eerder met aanbiedingen gekomen tijdens 'Blue Friday'. Wat zullen ze gaan bedenken voor Black Friday 2019?

> Direct naar de Coolblue aanbiedingen

 

Coolblue Black Friday 2020

Wanneer: Nog niet bekend
Wat: 
Nog niet bekend
Waarop: Nog niet bekend
Waar: Coolblue.nl

 

Bezig met laden

Coolblue Black Friday deals

Tijdens Coolblue Black Friday vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën. Tijdens Black Friday de beste aanbieding op jouw favoriete product scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar! Tot nu toe doet Coolblue volop mee aan de Black Friday gekte in Nederland. Wij verwachten dus ook dit jaar weer een hoop van deze grote webshop. De Black Friday aanbiedingen van 2019 zijn uiteraard nog niet bekend, maar wij zullen direct de beste Coolblue deals kenbaar maken op deze pagina.

Black Friday Coolblue deals van vorig jaar:

  • Apple iPhone 6s voor €333,-
  • Samsung QE55Q9F QLED met €400,- korting
  • Apple iPhone 8 met €110,- korting
  • En veel meer…

> Bekijk alle Coolblue Black Friday deals

 

Waarom bestellen bij Coolblue tijdens Black Friday 2019?

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Thuisbezorging op 7 dagen in de week
  • Gratis je producten retourneren

 

Meer Black Friday 2019 winkels

 

*Bekijk altijd de Coolblue Black Friday acties & voorwaarden op de website van Coolblue