Ja hoor, Coolblue doet het weer met een briljante Sinterklaas stunt dit jaar! Grote Coolblue roerganger Pieter Zwart heeft namelijk een cryptische video boodschap voor ons. Het altijd creatieve team van Coolblue zet dit jaar vol in op Crypto met de introductie van hun eigen crypto munt in samenwerking met een “grote Europese speler”.

Bekijk de hilarische video (en de Pay per Note spelregels) hier:

pieter zwart cypto video sinterklaas 2021

 

Coolblue crypto: Pay per Note met gedichtserkenning

De Coolblue crypto munt krijgt de lekker smakende naam “Pay per Note”. Het werkt volledig met gedichtserkenning. Gezichtsherkenning zeg je? Nee; geDichtsErkenning 🙂  En die Europese partner? Die blijkt een bekende van Pieter en Coolblue, namelijk de enige echte Sinterklaas 🙂  Zelf ook kans maken op een gratis product voor jezelf of voor een ander? Trek dan je rijmvaardigheden uit de kast, kies een product uit bij Coolblue en ‘betaal' voor dit product met een gedicht:

coolblue spelregels pay per note sinterklaas actie

 

 

Overzicht eerdere Sinterklaas pranks & reclames van Coolblue

Dit is dus duidelijk niet de eerste keer dat Coolblue Sinterklaas laat opdraven in originele en grappige reclames. Hieronder een kleine resume van de Coolblue Sinterklaas stunts van de afgelopen jaren:

2015

Pieter bedankt de Coolblue collega's en kondigt op een persconferentie aan dat het bedrijf verkocht wordt aan een grote internationale speler:

 

2016

Sinterklaas is terug bij Coolblue en moet dit jaar stage lopen:

 

2018

Onder het motto ‘Wie zoet is krijgt lekkers' kun je dit jaar je verlanglijstje winnen bij Coolblue. Iets minder vernieuwend, maar toch aardig:

 

2019

Sinterklaas onthult een groot kado op Utrecht Centraal. Het blijkt een pop-up winkel van Coolblue te zijn:

 

2020

In 2020 zitten we vol in de Corona crisis, kampen we met flinke voorraad problemen in Nederland en is o.a. de net geïntroduceerde Playstation 5 nergens te krijgen. Dit tot frustratie van vele gamers… Coolblue maakt het mogelijk om je schoen te zetten via de App om alsnog kans te maken om deze felbegeerde game console:

 

Ook leuk: de Coolblue Sinterklaas bloopers

In 2017 heeft Coolblue ook nog een compilatie gemaakt van grappige Sinterklaas reclame bloopers: