Elk jaar komen er weer nieuwe uitvindingen op de markt. Denk aan de Google Glass, een 3D-printer of een zelfrijdende auto. De één verdwijnt al snel weer van het toneel, de ander blijft en wordt tot op de dag van vandaag verkocht. Het kan per product nog wel verschillen; is het gewoon een hype of is het een echt handige uitvinding? Ook in het nieuwe jaar worden er weer nieuwe producten verwacht met een grote potentie. Wij hebben 5 populaire gadgets op een rijtje gezet waarvan wij verwachten dat ze populair worden in 2022. 

 

1. Mini LED-tv

Televisies waren vroeger ontzettend groot en dik, tegenwoordig worden ze steeds dunner. Ook de TLC X9 8K OD Zero mini-LED-tv is daarvan een goed voorbeeld; de tv heeft een minimalistisch ontwerpt dat veel ruimte bespaart. Hij heeft een 8k resolutie voor uitstekende beeldkwaliteit, ook is er ondersteuning voor Google TV en Dobly Atmos 3D-geluid. Deze tv moet je echt in de gaten houden, zeker een goede optie voor als je een nieuwe televisie zoekt. 

2. Robotstofzuiger 

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker in huishoudens: de robotstofzuiger. Maar de Bona BV351AA is van een ander niveau, deze heeft functies die jou robotstofzuiger waarschijnlijk niet heeft. De stofzuiger beschikt over een ultraviolet (UV) licht, die de bodem kan ontsmetten tegen ziektekiemen, microben en virussen. Ook is die nog beter ingesteld om alle obstakels te vermijden.

3. De AI-aangedreven speakerphone 

Deze speakerphone is ideaal voor als je vaak spraak- of videogesprekken hebt voor bijvoorbeeld werk. Deze speakerphone is een draagbare luidspreker die je kunt aansluiten op je eigen vergadersysteem. De kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat de slechte geluidskwaliteit wordt omgezet naar duidelijkere audio-invoer en -uitvoer, ongeacht de omgeving. Voor de mobiele professional zonder vaste plek zou dit apparaat ideaal zijn. 

4. Enovix 3D-siliconen lithium-ionbatterij

Batterijen zijn altijd handig om te hebben, voor een groot deel van de technologische producten zijn ze namelijk nog nodig. Deze nieuwe batterij heeft iets bijzonders: hij kan twee keer zoveel stroom leveren als de standaard batterijen. Dat is een groot verschil met de batterijen die nu op de markt zijn. 

5. LG Virtual Ride hometrainer

Ervaar de ultieme fietsbeleving in je eigen woonkamer met de nieuwe LG Virtual Ride hometrainer. Het apparaat bestaat uit 3 verschillende OLED-panelen die om de fietser heen staan. Zo wordt een virtuele fietsomgeving gecreëerd, die net echt lijkt. 

Deze 5 gadgets moet je in de gaten houden in 2022, want daar ga je waarschijnlijk nog veel van horen! 

Er zit alleen één nadeel verbonden aan nieuwe gadgets. En dat is dat ze vaak súúúperduur zijn. Niet alleen houden wij daarom de beste (Black Friday) deals in de gaten, ook hebben wij een supermooi platform ontdekt. Op tweedehands.net kun je vrijwel alles tweedehands shoppen. Neem een kijkje en ontdek het zelf.