Een waarschuwing vooraf bij het gebruik van deze site (in normaal Nederlands): we hebben ons uiterste best gedaan om interessante en nuttige informatie voor je te verzamelen rond black friday aanbiedingen. Ook proberen we om handige en actuele verwijzingen te maken naar de beste, meest passende of meest voordelige aanbieders.

Helaas kunnen we niet uitsluiten dat we ergens een foutje hebben gemaakt of iets over het hoofd hebben gezien. Black Friday Dealz is dan ook niet aansprakelijk voor dergelijke fouten. In sommige gevallen geven we gemiddeldes of benaderingen van informatie, omdat deze zeer uiteenloopt of veranderlijk is. Hierdoor kunnen specifieke gevallen wel afwijken van het gemiddelde. Black Friday Dealz is ook niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de website van aanbieders waar we naar verwijzen. Ook kan het zijn dat een aanbieder zijn pagina’s heeft aangepast en dat de link niet meer klopt. Vergeef ons in dat soort gevallen alsjeblieft, of beter nog: help ons door het aan ons te melden! Verder kan het uiteraard voor komen dat een aanbieding verlopen is op het moment van lezen.

Bestellen van aanbiedingen

Black Friday Dealz heeft nooit een rol in je bestelling bij een aanbieder en is ook niet aansprakelijk voor verschillen tussen de door ons gecommuniceerde aanbiedingen en de uiteindelijke prijzen bij bestelling. Indien deze verschillen dan is de prijs op de website van de aanbieder uiteraard leidend. Controleer de actuele gegevens van de deal altijd goed voordat je bestelt

Copyright

Het logo van Black Friday Dealz is een beschermd beeldmerk. Elk gebruik hiervan is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Black Friday Dealz. Ook het kopiëren en hergebruiken van beeldmateriaal van de website is verboden.