Tijdens de Black Friday 2024 sale verzamelen we alle Dolce Gusto Mini Me Black Friday deals en aanbiedingen op deze pagina. Zo weet je zeker dat je de beste Dolce Gusto Mini Me Black Friday deal te pakken hebt! Bekijk snel alle aanbiedingen en kortingen die Team BlackFridayDealz voor je gevonden heeft…

Bekijk direct Dolce Gusto Mini Me deals & aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | BCC | Expert | Wehkamp

 

Laatste Dolce Gusto Mini Me Black Friday deals

 

Dolce Gusto Mini Me Black Friday 2024

Wanneer: Tijdens Black Friday 2024
Wat:
 Black Friday korting
Waarop: Dolce Gusto Mini Me koffiezetapparaat
Waar: meerdere winkels

* Bekijk de Dolce Gusto Mini Me Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat

 

Dolce Gusto Mini Me apparaten – Black Friday

Als je erover denkt een Dolce Gusto Mini Me apparaat te kopen, is het handig om te weten welke modellen er verkrijgbaar zijn. De 3 meest verkochte Dolce Gusto Mini Me apparaten zijn:

  • Dolce Gusto Mini Me KP123B
  • Dolce Gusto Mini Me KP1208 (nieuwste zwarte uitvoering)
  • Dolce Gusto Mini Me KP1201 (nieuwste grijze uitvoering)

Het verschil tussen de Dolce Gusto Mini Me KP123B en de Dolce Gusto Mini Me KP1208 & KP1201 zit hem in het feit dat de KP123B al wat langer op de markt is. Ook zie je dat het design van de laatste twee Mini Me apparaten nét even wat strakker en moderner is en deze apparaten net iets meer functies hebben. De Dolce Gusto Mini Me KP123B is daardoor vaak tientallen euro's goedkoper. Handig om te weten als je op zoek bent naar een Dolce Gusto Mini Me Black Friday deal!

 

Bekijk alle Dolce Gusto Mini Me Black Friday deals & aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | BCC | Expert | Wehkamp