Een Dyson Corrale Black Friday deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste Black Friday 2024 deals te vinden voor de Dyson Corrale stijltang! Ook dit jaar vind je bij ons een handig overzicht van alle Black Friday aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal!

Bekijk direct de Dyson Corrale stijltang aanbiedingen bij:
MediaMarkt | de Bijenkorf

 

Of bekijk de Black Friday aanbiedingen voor deze Dyson toppers:
Dyson Airwrap | Dyson Supersonic föhn | Dyson V11 | Dyson V8 | Dyson stofzuigers 

 

Dyson Corrale Black Friday 2024

Wanneer: tijdens Black Friday 2024
Wat:
 Black Friday korting
Waarop: de Dyson Corrale stijltang
Waar: meerdere winkels

* Bekijk de Dyson Corrale Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat

 

De Dyson Corrale stijltang kopen tijdens Black Friday

Zit het snoer van jouw stijltang ook altijd in de weg? Of kun je geen stopcontact bij de spiegel vinden? Met de Dyson Corrale stijltang zijn die problemen verleden tijd! De Dyson Corrale is namelijk een snoerloze stijltang die je kunt opladen. Bovendien zorgt de intelligente warmteregeling ervoor dat je haar maar liefst 50% minder schade oploopt tijdens het stijlen.

De Dyson Corrale heeft 3 hittestanden: 165°C, 185°C en 210°C, waarmee je diverse looks kunt creëren. Op het OLED scherm heb je een compleet overzicht van het batterijniveau, de oplaadstatus en de temperatuurregeling. Je kunt de Dyson Corrale ongeveer 30 minuten draadloos gebruiken, waarna je hem snel weer kunt opladen via de magnetische 360° oplaadkabel. Al met al is deze slimme stijltang zeker een goede beauty investering!

 

Bekijk alle Dyson Corrale stijltang deals & aanbiedingen bij:
MediaMarkt | de Bijenkorf

 

Of bekijk hier meer Dyson Black Friday deals.