Tijdens het koopjesfestijn Black Friday vind je bij ons de beste espresso machine aanbiedingen & deals! Wij struinen het internet af op zoek naar de hoogste kortingen. Dit doen we bij o.a. Coolblue, Bol.com & MediaMarkt. Neem snel een kijkje tussen onze espresso machine black friday 2024 aanbiedingen en bespaar honderden euro's!

Direct naar de Black Friday espresso machine aanbiedingen & deals bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com | Expert | BCC

 

Laatste Black Friday aanbiedingen – Espresso machine

 

Bekijk ook eens: Nespresso Vertuo Black Friday | Nespresso Magimix Black Friday

 

Espresso machine Black Friday 2024

Wanneer: Black Friday 2024
Wat: espresso machine aanbiedingen, sale & acties
Waarop: diverse espresso machines
Waar: verschillende winkels

* Bekijk alle espresso machine Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat.

 

Een espresso machine kopen tijdens Black Friday

Wat moet je weten als je een espresso machine gaat bestellen tijdens Black Friday 2024? Met een espresso apparaat kun je een kop koffie zetten van versgemalen koffiebonen. Heerlijk! Je hebt twee verschillende soorten: een volautomatische espressomachine en een pistonmachine. Bij een volautomaat hoef je maar één druk op de knop te doen en je hebt een heerlijk verse kop koffie. Bij een pistonmachine zet je zelf een kop koffie en heb je het hele zetproces zelf in de hand. Drink je vaak een cappuccino? Kies dan voor een espresso machine met een melkreservoir of stoompijp.

 

De top 3 populairste espresso machines bij Coolblue

Besloten dat je met Black Friday een nieuwe espresso machine gaat bestellen, maar heb je nog geen idee welke? No problemo! Bij Coolblue leggen ze heel duidelijk uit wat de verschillen en specificaties zijn van diverse espresso machines, waardoor de keuze ietsje makkelijker wordt. Ze hebben zelfs een hele pagina die je op weg kan helpen bij het kiezen van de juiste machine.

Ook wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt en daarom zetten we hieronder de 3 populairste espresso machines bij Coolblue voor je op een rijtje:

1. Philips 2200 EP2220/10

philips espresso machine black friday

De Philips 2200 EP2220/10 is op dit moment de populairste espresso machine bij Coolblue. Het is een volautomatische espresso machine, wat betekent dat je met één druk op de knop een heerlijke espresso of kop koffie zet. Ook kun je twee koppen koffie tegelijk zetten, handig als je visite hebt. Liever een cappuccino? Schakel dan eenvoudig de stoomfunctie in als je melk wilt opschuimen. Het enige wat je hiervoor moet doen is koude melk in een kannetje doen en die onder de stoompijp houden.

 

2. Sage Barista Express Stainless Steel

espressomachine black friday

Wil je je thuis een echte barista voelen? Dat gaat wel lukken met de Sage Barista Express Stainless Steel! Niet alleen ziet deze espresso machine eruit alsof hij zo in een hippe koffiebar kan staan, hij beschikt ook over allerlei toffe functies. De Sage Barista Express Stainless Steel is een pistonmachine, wat inhoudt dat je alles handmatig doet. Deze espresso machine heeft een ingebouwde koffiemolen én een rvs melkkan met temperatuurcontrole. Je gooit er 250 gram van je favoriete koffiebonen in, waarna de koffiemolen zijn werk doet. Je kunt kiezen uit 18 maalinstellingen en je stelt zelf de kopjesgrootte in.

 

3. JURA D4 Piano Black

black friday espresso machine

Op de derde plek staat de JURA D4 Piano Black, die als beste getest is door de Consumentenbond. Deze volautomatische espressomachine is de perfecte keuze voor de échte espresso liefhebber. Kies voor een espresso, doppio, americano, lungo of ristretto. Cappuccino liefhebbers moeten we helaas teleurstellen, deze machine heeft geen optie voor het zetten van een cappuccino. Wel maakt de JURA D4 Piano Black gebruik van de unieke P.E.P. zettechnologie, waardoor een espresso extra veel smaak heeft. De sterkte, hoeveelheid en temperatuur zijn bij ieder kopje aan te passen.

Welke espresso machine is jouw favoriet?

 

Bekijk direct espresso machine Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com | Expert | BCC