Op zoek naar FIFA 22 Black Friday deals? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je de beste FIFA 22 Black Friday deals en aanbiedingen tijdens Black Friday 2024. Bekijk de aanbiedingen die we voor je gespot hebben, vind de beste deal en bespaar!

Bekijk direct FIFA 22 Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Bol.com | Coolblue | MediaMarkt

 

Laatste FIFA 22 Black Friday deals

 

FIFA 22 Black Friday 2024

Wanneer: Black Friday 2024
Wat: Black Friday aanbiedingen, sale & acties
Waarop: FIFA 22
Waar: verschillende winkels

* Bekijk alle FIFA 22 Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat.

 

Waarom FIFA 22 bestellen met Black Friday?

Meer dan 17.000 spelers, ruim 700 teams en meer dan 30 verschillende competities (waaronder de UEFA Champions League)… FIFA 22 is een must buy tijdens Black Friday 2024! Deze allernieuwste editie brengt je nóg dichter bij het echte werk dankzij grootse gameplay verbeteringen en een nieuw seizoen van innovatie in elke modus.

Zo geniet je tijdens het spelen o.a. van nieuwe aanvalstactieken, nieuwe balfysica en explosieve sprints die beter passen bij de acceleratie van de snelste spelers van het spel. In het speltype Carrière maak je je grootste voetbaldromen waar en Volta Football beloont je voor je flair tijdens het spelen. In FIFA Ultimate Team verwelkom je een aantal van de meest memorabele spelers als nieuwe FUT helden. Klinkt goed, niet waar?

 

Bekijk direct FIFA 22 Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Bol.com | Coolblue | MediaMarkt