Black Friday is het ideale moment om je woning een make-over te geven! Nieuwe raamdecoratie kan een volledige ruimte een hele frisse nieuwe uitstraling geven. En daarom hebben we een aantal tips verzameld voor bij het kiezen van je nieuwe gordijnen. Ben je toevallig op zoek naar nieuwe gordijnen voor in de slaapkamer of gewoon benieuwd naar de laatste trends om nog fijner te wonen? Lees dan snel de tips hieronder…

 

Ga voor blackout in de slaapkamer

Niets is zo vervelend als wakker worden van fel licht als je net gepland had om lekker uit te slapen. Zorg daarom dat je goed verduisterende gordijnen hebt. Door verduisterende gordijnen op te hangen, bevorder je jouw nachtrust enorm! De meest verduisterende optie is een rolgordijn met zijprofiel en blackout coating. Via deze link kun je jouw gordijn zelf samenstellen en vind je alle benodigde informatie.

 

Trends in raamdecoratie

Liever een andere vorm raamdecoratie? Ontdek dan het brede aanbod in raambekleding van Pax Raamdecoratie. Hier wordt aan geen trend voorbij gegaan! Wat dacht je van een brede houten jaloezie zwart? Of plisségordijnen die je zowel van boven als van beneden kunt bedienen?

Het nieuwste product van Pax is de top down bottom up jaloezie. Dit werkt hetzelfde als een gelijknamige plissé, maar dan uitgevoerd met aluminium jaloezieën. Er zijn heel veel kleuren beschikbaar, dus hieronder hebben we die even voor je opgesomd:

  • Lichtblauwe rolgordijnen
  • Okergele gordijnen
  • Antraciete gordijnen
  • Zwarte jaloezieën van hout
  • Olijfgroene inbetween gordijnen
  • Donkerblauwe dakraam rolgordijnen
  • Warm oranje overgordijnen

Twijfel je nog over de kleur? Bestel dan gratis een aantal kleurstalen op www.rolgordijnenexpert.nl/rolgordijnen-op-maat of bij Pax!

 

Online bestellen bij een specialist

Waarom kun je beter online bestellen bij een specialist, in plaats van een andere winkel? Specialisten leven de beste kwaliteit en kunnen uitgebreid hulp en service bieden over raamdecoratie. De kwaliteit van een rolgordijn op maat van een expert is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een rolgordijn van een bouwmarkt. Bovendien is het aanbod van specialisten vaak veel breder.

Hiernaast is het inmeten van gordijnen niet voor iedereen even makkelijk. Daarom bieden sommige specialisten ook gratis meetservice en montageservice aan huis. Kortom: Betere kwaliteit, goede service, expert in het vakgebied, breder aanbod en gratis bezorging.