Black Friday komt er weer aan en ook IKEA kan dan natuurlijk niet achterblijven! Wat de IKEA Black Friday 2024 kortingen precies gaan worden, kunnen jullie hieronder zien. Er zijn zeker een paar goede deals die jullie bij de Zweedse meubelreus kunnen aanschaffen. Zoek je nog naar wat mooie (design) meubels, bekijk dan zeker de aanbiedingen hieronder. De IKEA Black Friday deals zijn ook tijdens Black Friday 2024 niet om te missen! Onze tip: profiteer snel van de IKEA Black Friday kortingen als ze live gaan, want OP = OP.

> Naar de IKEA Black Friday deals

 

Actuele IKEA Black Friday aanbiedingen

> Meld je hier aan voor IKEA Family

 

IKEA Black Friday 2024*

Wanneer: Nu
Wat: Black Friday korting
Waarop: Diverse IKEA meubels & accessoires
Waar: ikea.nl – Houd deze pagina in de gaten voor meer info en specifieke IKEA Black Friday deals & aanbiedingen

* Bekijk de IKEA Black Friday acties en voorwaarden op hun website

 

IKEA Black Friday 2024 deals

Benieuwd naar de IKEA Black Friday 2024 aanbiedingen van dit jaar? Jullie profiteren van verschillende Black Friday 2024 aanbiedingen met extra veel kortingen. Is jullie huis toe aan een make-over en kunnen jullie wel wat nieuwe meubels gebruiken? Sla dan nu jullie slag en profiteer van de vele voordelen… Yes!

> Bekijk hier direct de IKEA Black Friday aanbiedingen

 

Waarom bestellen bij IKEA tijdens Black Friday 2024?

  • Bestellen & ophalen
  • Thuisbezorgen vanaf €2,99
  • Krijg persoonlijk advies
  • Meubel inruilservice

 

Als eerste op de hoogte komen van de beste IKEA kortingen is heel eenvoudig. Meld je aan voor onze Black Friday Deal alerts en je krijgt de deals direct in je inbox, ook als er al een “Pre sale” is voordat Black Friday officieel van start is gegaan.

 

Meer Black Friday 2024 winkels