Op zoek naar Apple iMac Black Friday deals? Goed nieuws! Ook tijdens Black Friday 2024 vind je bij ons de beste Apple iMac deals en aanbiedingen. Lees hier alles over de Apple iMac en bekijk de Black Friday deals die we voor je gespot hebben!

Bekijk direct iMac aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | Amac | YourMacStore

 

Laatste Apple iMac Black Friday deals

 

Apple iMac Black Friday 2024

Wanneer: Black Friday 2024
Wat: 
Black Friday korting
Waarop: Apple iMacs
Waar: Meerdere webshops

* Bekijk alle Apple iMac Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat.

 

Eerdere iMac Black Friday aanbiedingen

Een Apple iMac is een unieke all-in-one desktop PC zonder tientallen snoeren en draden. Je bureau of werkplek zal er dus altijd lekker opgeruimd uitzien! Bovendien worden de Apple Magic Mouse en het Apple Magic Keyboard standaard meegeleverd. Je kunt dus direct aan de slag! De ideale aankoop voor tijdens Black Friday…

 

iMac bestellen met Black Friday 2024 – Verschillende modellen

Met de Apple iMac haal je een superieure desktop pc in huis. iMacs staan bekend om de sterke processors, hoge kwaliteit beeldschermen en de grote opslagcapaciteit. Bovendien is het een all-in-one computer; je zult dus nooit problemen hebben met vervelende snoeren en een grote PC kast. En dan is de behuizing van een iMac ook nog eens super dun en strak. Wat wil je nog meer?

Wanneer je een Apple iMac gaat bestellen moet je op een paar dingen letten: de grootte van het beeldscherm, de processor en het opslaggeheugen. Probeer dus van tevoren te bepalen waar je je iMac voornamelijk voor zult gebruiken, voordat je een iMac Black Friday deal spot!

 

Nieuw: de Apple iMac 27″ 2020

In augustus 2020 kondigde Apple de allernieuwste iMac aan: de Apple iMac 27″ 2020. Deze nieuwste iMac heeft diverse upgrades gekregen. Zo beschikt de Apple iMac 27″ (2020) over snellere Intel Core processoren van de 10e generatie, AMD Radeon Pro videokaarten en een standaard SSD opslag. De FaceTime camera is ook verbeterd en er zitten nieuwe speakers in. Daarbovenop heb je nog eens de keuze om het 5K beeldscherm van de iMac 27″ 2020 te upgraden naar nanotextuur glas. Hierdoor heb je geen weerspiegelingen meer… De nieuwste Apple iMac 27″ (2020) is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Bekijk alle iMac Black Friday deals & aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | Amac | YourMacStore

 

Of bekijk hier al onze Apple Black Friday deals.

apple imac black friday