Van plan om een spectaculaire Apple iMac Black Friday deal te scoren dit jaar? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina houdt Black Friday Dealz de allerbeste iMac Black Friday aanbiedingen en kortingen voor je bij. Zo heb je direct een handig overzicht en weet je zeker dat je echt de laagste prijs te pakken hebt… Hieronder vind je de beste Apple iMac Black Friday deals.

Bekijk direct iMac aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | Amac | YourMacStore

 

Actuele Apple iMac Black Friday deals

 

Apple iMac Black Friday 2020

Wanneer: Vanaf 24 november 2020
Wat: 
Black Friday korting
Waarop: Apple iMacs
Waar: Meerdere webshops

* Bekijk alle Apple iMac Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat.

 

Pre-Sale iMac Black Friday aanbieding

Een Apple iMac is een unieke all-in-one desktop PC zonder tientallen snoeren en draden. Je bureau of werkplek zal er dus altijd lekker opgeruimd uitzien! Bovendien worden de Apple Magic Mouse en het Apple Magic Keyboard standaard meegeleverd. Je kunt dus direct aan de slag! Wil je liever niet wachten tot Black Friday 2020? Dan hebben we goed nieuws… Ook nu zijn er al diverse iMac aanbiedingen te vinden met lekker veel korting! Zo hebben we op 13 november 2020 de volgende iMac deal bij MediaMarkt gespot:

apple imac black friday

 

iMac bestellen met Black Friday 2020 – Verschillende modellen

Met de Apple iMac haal je een superieure desktop pc in huis. iMacs staan bekend om de sterke processors, hoge kwaliteit beeldschermen en de grote opslagcapaciteit. Bovendien is het een all-in-one computer; je zult dus nooit problemen hebben met vervelende snoeren en een grote PC kast. En dan is de behuizing van een iMac ook nog eens super dun en strak. Wat wil je nog meer?

Wanneer je een Apple iMac gaat bestellen moet je op een paar dingen letten: de grootte van het beeldscherm, de processor en het opslaggeheugen. Probeer dus van tevoren te bepalen waar je je iMac voornamelijk voor zult gebruiken, voordat je een iMac Black Friday deal spot!

 

Nieuw: de Apple iMac 27″ 2020

In augustus 2020 kondigde Apple de allernieuwste iMac aan: de Apple iMac 27″ 2020. Deze nieuwste iMac heeft diverse upgrades gekregen. Zo beschikt de Apple iMac 27″ (2020) over snellere Intel Core processoren van de 10e generatie, AMD Radeon Pro videokaarten en een standaard SSD opslag. De FaceTime camera is ook verbeterd en er zitten nieuwe speakers in. Daarbovenop heb je nog eens de keuze om het 5K beeldscherm van de iMac 27″ 2020 te upgraden naar nanotextuur glas. Hierdoor heb je geen weerspiegelingen meer… De nieuwste Apple iMac 27″ (2020) is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Bekijk alle iMac Black Friday deals & aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | Amac | YourMacStore

 

Of bekijk hier al onze Apple Black Friday deals.

apple imac black friday