Op zoek naar iPad Air Black Friday deals? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je de beste iPad Air Black Friday deals en aanbiedingen tijdens Black Friday 2024. Bekijk de aanbiedingen die we voor je gespot hebben, vind de beste deal en bespaar!

Bekijk direct iPad Air Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com | YourMacStore

 

Laatste iPad Air Black Friday deals

 

iPad Air Black Friday 2024

Wanneer: Black Friday 2024
Wat: Black Friday iPad Air aanbiedingen, sale & acties
Waarop: de iPad Air
Waar: verschillende winkels

* Bekijk alle iPad Air Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat.

 

 

Wat zijn de nieuwe functies van de iPad Air 2024?

Geniet van alle nieuwe funties van de nieuwe Apple iPad Air 2024. Om te beginnen is de iPad is tot maar liefst 60 procent sneller dan de vorige generatie (2020), dus of je nu een heftige game speelt of iets bijzonders creëert, alles gaat in de hoogste versnelling. Daarnaast is Touch ID ingebouwd in de bovenste knop, dus je vingerafdruk is voldoende om je iPad te ontgrendelen, in te loggen bij apps en veilig te betalen met Apple Pay. De 12-MP camera aan de voorkant maakt gebruik van de feature Middelpunt, superhandig voor video­gesprekken en het maken van video’s. Als jij beweegt, gaat de camera met je mee zodat je goed in beeld blijft. Komt er iemand bij of gaat er iemand weg, dan zoomt de camera uit of in.

Op alle iPad Air modellen kun je via WiFi verbinding maken met het internet, maar je kunt ook kiezen voor een 5G module. Hierbij maak je gebruik van mobiel internet, vergelijkbaar met een smartphone. Ook kun je er diverse Apple accessoires bij kopen zoals een Smart Keyboard, een Apple Pencil en een Magic Mouse.

 

Bekijk direct iPad Air Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com | YourMacStore