Laptop Black Friday

Van plan om dit jaar een laptop te scoren tijdens Black Friday 2023? Dan moet je bij Black Friday Dealz zijn! Op deze pagina verzamelen we de allerbeste laptop Black Friday deals & aanbiedingen voor je.

 

De nieuwste Black Friday laptop aanbiedingen:

Bezig met laden

Laptop Black Friday 2023 deals

Benieuwd naar de beste laptop deals tijdens Black Friday 2023? Je vindt ze op deze pagina! Of je nu op zoek bent naar een HP, Lenovo, Acer of Asus laptop... Of specifiek een Chromebook of een gaming laptop? Voor alle populaire modellen laptops zijn er Black Friday kortingen te vinden. Wist je dat we ook Apple Macbook Black Friday deals hebben verzameld? Zowel voor de Macbook Air als de Macbook Pro. Keuze genoeg dus! Bekijk alle laptops met Black Friday korting hieronder.
 
Uit ervaring weten we dat Black Friday het ideale moment is om een nieuwe laptop te kopen. Onze tip om een goede laptop Black Friday deal te scoren? Zorg dat je van tevoren weet voor welk type laptop je wilt gaan. Alvast oriënteren kan zeker geen kwaad... En als je deze pagina goed in de gaten houdt, ben je er als één van de eersten bij om een geweldige laptop aanbieding te scoren tijdens Black Friday 2023! 
 

Laptops erg populair tijdens Black Friday

Een oude laptop wordt vaak steeds een stukje langzamer en zo heb je dus vaak eventjes de tijd om te zoeken naar een nieuwe laptop. Een voordeel hiervan is wel dat je een goed moment kan kiezen om een mooie aanbieding te scoren. Steeds meer mensen wachten dus speciaal op de Black Friday deals voordat ze een nieuwe laptop aanschaffen. Ook de winkels merken dit en die stunten dus ook steeds vaker met lage prijzen op het gebied van laptop Black Friday aanbiedingen! 

 

Tips bij het kiezen van een nieuwe laptop

Als je een nieuwe laptop gaat uitzoeken zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten. Als eerst hebben we het formaat, want hoe groot moet je nieuwe laptop zijn? Wil je een compacte 14 inch laptop die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen of ga je voor een groot 17 inch scherm met veel werkruimte? Vaak kun je kiezen tussen 13, 14, 15, 16 en 17 inch laptops, maar er bestaan bijvoorbeeld ook extra kleine 11 inch laptops. 

Naast het formaat van je nieuwe laptop is de processor misschien wel nóg belangrijker. Dit bepaalt namelijk hoe snel je laptop is en hoeveel power 'ie heeft. Tegenwoordig bestaan er tientallen verschillende processors, dus check dit goed als je een nieuwe laptop gaat kopen tijdens Black Friday. 

Tot slot heb je ook nog verschillende besturingssystemen (denk aan Windows, Google Chrome OS of macOS van Apple) en kun je kiezen over hoeveel opslagcapaciteit je nieuwe laptop moet beschikken. Hoe groter het geheugen, hoe meer je laptop aankan. 

Welke aanbieders hebben de beste laptop Black Friday deals?

De beste laptop deals met Black Friday 2023 vind je bij de grote aanbieders. Winkels als Bol.com, Mediamarkt en Coolblue staan bekend om haar enorme kortingen rondom deze periode.

Wat zijn de beste laptop deals met Black Friday?

Ook dit jaar zetten we de beste laptop deals met Black Friday weer voor je op een rij. Het aanbod wisselt per dag. Hou ons dus goed in de gaten!

Black Friday 2023 - Top 8 populairste laptop merken

Wat zijn dé laptop merken van dit moment? En welke laptop merken moet je dus extra goed in de gaten houden tijdens het spotten van scherpe Black Friday laptop aanbiedingen? We hebben een top 8 voor je gemaakt:

  1. HP
  2. Apple (MacBook)
  3. Lenovo
  4. Acer
  5. Asus
  6. Chromebook
  7. Dell
  8. Microsoft Surface

Uit ervaring weten we dat je scherpe laptop Black Friday deals kunt spotten voor vrijwel ieder laptop merk. Houd deze pagina dus goed in de gaten en scoor een extra voordelige laptop van je favoriete merk tijdens Black Friday 2023!

 

TIP! Zoek je een laptop voor je studie en weet je niet welke laptop je moet kiezen? Lees hier alles over de beste laptop voor studenten.

 

Kijk ook eens op deze pagina's: