Een matrassen Black Friday deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste Black Friday 2024 deals te vinden voor matrassen! Ook dit jaar vind je bij ons een handig overzicht van alle Black Friday aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal!

Bekijk direct alle matrassen Black Friday deals bij:
Emma | fonQ | WoonQ | Mline | Swiss SenseBol.com 

 

Laatste matrassen Black Friday aanbiedingen

 

Matrassen Black Friday 2024 

Wanneer: tijdens Black Friday
Wat: Black Friday korting
Waarop: matrassen
Waar: verschillende webshops

* Bekijk de Matrassen Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat

 

TIP: bekijk hier direct alle huis & wonen Black Friday aanbiedingen

 

Populaire matrassen tijdens Black Friday 2024

Ben je op zoek naar een nieuw matras en ben je benieuwd wat de populairste matrassen op dit moment zijn om aan te schaffen? Met één van onderstaande matrassen Black Friday deals slaap je elke avond gegarandeerd als een roosje! Voor welk matras ga jij?

 

Top 3 populairste matrassen tijdens Black Friday

1. Emma O2 matras 

Wisten jullie dat het Emma O2 matras door de Consumentenbond maar liefst 5x is bekroond tot het beste matras? Dit héérlijke matras beschikt onder andere over Airgocell® schuim waardoor het matras goed ademt. Het matras vermindert drukpunten en biedt de perfecte ondersteuning voor elk lichaamstype. Schaf tijdens Black Friday dit Emma matras aan en profiteer van geweldige aanbiedingen!

> Bekijk dit matras direct bij Emma

2. Emma Hybrid matras

Het nieuwste Emma matras is het Hybrid matras. Dit innovatieve matras beschikt over de laatste generatie Airgocell® schuim in combinatie met pocketveren, wat ervoor zorgt dat dit matras de ideale ondersteuning biedt aan je lichaam. Tijdens Black Friday kun je dit héérlijke matras extra voordelig aanschaffen.

> Bekijk dit matras direct bij Emma

3. TEMPUR® Original Elite Traagschuimmatras

Geniet van een overdosis rust en ontspanning wanneer je neerploft op dit fijne matras! Dit TEMPUR® matras past zich direct aan aan jouw lichaamscontouren en geeft je een gewichtloos gevoel. Deze stevige matrassen bieden een uitstekende ondersteuning voor je lichaam. Scoor tijdens dit koopjesfestijn de beste aanbieding en koop jouw nieuwe matras met extra korting. 

> Bekijk dit matras direct bij Bol.com

 

Bekijk direct alle matrassen Black Friday deals bij:
Emma | Wehkamp | Bol.com | FonQ