Black Friday komt er weer aan en dat is natuurlijk het ideale moment om je vrouw, vriendin, moeder of zus te verrassen! Een cadeau voor een vrouw kiezen, het kan soms lastig zijn. Maar toch zijn er echt heel veel dingen te bedenken waar je een vrouw blij mee maakt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt met leuke ideeën, zodat je niet alleen voor jezelf op koopjes hoeft te jagen tijdens Black Friday

 

10 cadeau tips voor vrouwen:

 

High wine

We kennen allemaal wel de traditionele high-tea uit Engeland; thee met lekkere hapjes. Maar wat misschien nog wel leuker is; een high wine! Je krijgt dan wijn geserveerd met allemaal verschillende snacks/maaltijden. Ideaal om te doen met een vrouw. 

 

Een lekker luchtje

Wie wilt er nou niet lekker ruiken? Iedereen toch wel? Het perfecte cadeau dus om te geven aan een vrouw. Wel belangrijk dat je de parfum koopt die past bij degene voor wie je ‘m koopt. Vraag dus altijd om goed advies in de winkel!

 

Smartwatch 

Het is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, de smartwatch. Met de toenemende populariteit zijn er ook steeds meer en mooiere modellen op de markt gekomen, met name ook voor vrouwen. Waar de eerdere smartwatches nog wat groot en saai waren, zijn ze nu steeds stijlvoller. Een smartwatch voor dames zou dus perfect zijn om als cadeau te geven. 

 

Kookboek

Nog zoiets waar iedereen wel van houdt; lekker eten! Een kookboek is dus een top cadeau om te geven. Zo kun je jullie kookkunsten testen en lekker samen kokkerellen. Met een kookboek bereid je met gemak de lekkerste gerechten. Kook ze! 

 

Fotocamera

Een camera kan een heel waardevol geschenk zijn. Met een goede camera kan je prachtige scherpe foto’s maken van mooie momenten. Naar leuke reisjes kan je de camera meenemen en mooie foto’s maken. Zo gaan de herinneringen nooit verloren. 

 

Een weekendje weg

Er even lekker tussenuit, heerlijk. Er zijn genoeg leuke plekjes om naartoe te gaan. Van een hotelletje in Amsterdam of een huisje in een mooie park. Je moet alleen nog even de juiste plek uitzoeken.

 

Bloemen

Misschien heel standaard maar toch heel leuk om te geven en natuurlijk ook om te krijgen. Een prachtig boeket in een mooie vaas, wat is nou mooier om cadeau te geven?

 

Sieraden

Een mooie ketting, armband of oorbel allemaal heel leuk om cadeau te geven. Er zijn genoeg winkels die leuke sieraden aanbieden. Het is een kwestie van zoeken naar wat past bij die persoon

 

Koptelefoon

Lekker muziek luisteren tijdens het hardlopen of op weg naar werk, bijna iedereen doet het wel. Uitstekend idee dus om een goede koptelefoon cadeau te geven…

 

Blender

Lekkere sapjes of smoothies maken dan is een blender ideaal. Voor het sporten of na werk een lekker gezond drankje. Natuurlijk kan je ook nog genoeg andere dingen maken met de blender. Maar in ieder geval perfect om te geven. 

 

Hopelijk heeft deze lijst je op nieuwe ideeën gebracht en kun jij goed slagen tijdens Black Friday dit jaar! Er zullen vast veel aanbiedingen rondom deze cadeautips te vinden zijn.