Een Nintendo Switch Black Friday deal scoren? Wij helpen jou graag om de allerbeste Black Friday 2020 aanbiedingen te vinden voor de Nintendo Switch! De gaming console van Nintendo is steeds populairder aan het worden, en nu te krijgen voor bodemprijzen. Maar let op; want tijdens Black Friday 2020 geldt OP = OP…

Let op! We verwachten dat de vraag naar Nintendo Switch aanbiedingen zeer hoog gaat zijn tijdens Black Friday 2020. Hierdoor is de kans groot dat Nintendo Switch Black Friday deals snel uitverkocht zijn. Het loont dus zeker om ook nu alvast de Nintendo Switch aanbiedingen te checken bij verschillende aanbieders.

Bekijk de Nintendo Switch deals & aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | BCC | MediaMarkt | Amazon | Wehkamp

 

Actuele Nintendo Switch 2020 deals

De rood/blauwe Nintendo Switch is bij veel winkels (tijdelijk) alweer uitverkocht, maar de grijze editie hebben we nog voordelig gespot. Fan van Fortnite? De Nintendo Switch Fornite Special Edition is ook voordelig te krijgen dit moment bij onderstaande winkels. UPDATE 24/11/20:

 

 

Of ga direct naar:
Actuele Nintendo Switch Rood/Blauw aanbiedingen
Black Friday deal van vorig jaar
Verwachtingen Black Friday
Populairste Nintendo Switch games

 

De beste Nintendo Switch Rood/Blauw aanbieding van dit moment


Liever niet wachten tot Black Friday? Of wil je het risico niet nemen straks zonder Nintendo Switch te zitten? Dan hebben we goed nieuws! Hoewel het nog geen Black Friday is, kun je ook NU al volop profiteren van een scherpe Nintendo Switch aanbieding tijdens de vele Black Friday Pre Sales. De prijzen van de Nintendo Switch veranderen iedere dag, dus het is verstandig om de aanbiedingen te checken bij meerdere aanbieders.

Op 19 november 2020 is de Nintendo Switch het voordeligst te bestellen bij Amazon voor slechts €325,-.

> Bekijk hier de Amazon Nintendo Switch aanbieding

nintendo switch black friday deal

 

Nintendo Switch Black Friday 2020

Wanneer: t/m 30 november 2020
Wat: Black Friday korting
Waarop: de Nintendo Switch
Waar: verschillende winkels

* Bekijk alle Nintendo Switch Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat.

 

Black Friday Nintendo Switch deals van vorig jaar


Ook vorig jaar heeft Black Friday Dealz de beste Nintendo Switch aanbiedingen voor je in de gaten gehouden. Toen waren er meerdere Black Friday aanbiedingen te vinden, waar je de Nintendo Switch met een flinke korting kon bestellen. Zo vonden we in 2019 deze deals voor je:

  • Nintendo Switch voor €289,- bij Coolblue
  • Nintendo Switch met 2 Mario games voor €399,- bij Mediamarkt
  • Nintendo Switch voor €289,- bij Bol.com

Bij overige aanbieders was de Nintendo Switch console verkrijgbaar vanaf €319,-. Zo zie je dus maar dat het zeker handig is om deze pagina goed in de gaten te houden!

 

Bekijk direct Nintendo Switch aanbiedingen bij:

 

Verwachtingen Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen 2020


Zoals eerder gezegd, verwachten we dat de Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen in 2020 erg populair zullen worden. Tijdens de coronacrisis hebben we voor onze zusterwebsite Studenten Wegwijzer de Nintendo Switch aanbiedingen doorlopend in de gaten gehouden. Ook merkten we dat de voorraad van de Nintendo Switch bij veel webwinkels beperkt is, waardoor hij vaak uitverkocht was. Zorg dus dat je er tijdens Black Friday 2020 snel bij bent, zodat je die ene spectaculaire aanbieding niet misloopt!

 

Populairste Nintendo Switch Games (2020)

 TIP! Bij Bol.com scoor je nu 3 Nintendo Switch games voor €125,-

Vooral tijdens de coronacrisis rezen de Nintendo Switch sales de pan uit! En wij begrijpen dat wel, de Nintendo Switch is leuk voor jong en oud. Ook blijven er maar nieuwe games uitkomen. De 5 populairste Nintendo Switch games van dit moment zijn:
1. Mario Kart 8 Deluxe
2. Super Mario 3D All-Stars (limited edition)
3. Animal Crossing: New Horizons
4. Super Mario Party
5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Wil je verzekerd zijn van de beste Nintendo Switch aanbieding tijdens Black Friday 2020? Hou deze pagina dan zeker in de gaten! Wij zullen de beste deals en aanbiedingen voor je verzamelen en je kunt ze allemaal hier terugvinden.

 

Bekijk alle de Nintendo Switch aanbiedingen & deals bij:
Coolblue | Bol.com | BCC | MediaMarkt | Amazon | Wehkamp