Playstation Black Friday

Ben je op zoek naar de beste PlayStation Black Friday deals? Op deze pagina vind je de allerbeste PlayStation aanbiedingen & kortingen tijdens Black Friday 2021. Sinds Black Friday in Nederland steeds populairder aan het worden is, zijn de PS4 en de PS5 Black Friday aanbiedingen niet meer weg te denken. Wees er snel bij, want OP = OP...

 

Bekijk direct de PlayStation Black Friday 2021 aanbiedingen bij:

 

De nieuwste PS Black Friday deals:

Bezig met laden

PlayStation 4 kopen tijdens Black Friday

De PlayStation 4 (ook wel PS4 genoemd) is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je naast de standaard PS4 ook nog de PS4 Slim en de PS4 Pro. De PlayStation 4 Slim is ten opzichte van de standaard Sony PlayStation 4 een stuk slanker, lichter én verbruikt minder stroom. De PS4 Pro beschikt ten opzichte van de standaard PS4 over verbeterde hardware, een krachtigere processor en de mogelijkheid om games in 4K te spelen. 

 

Black Friday 2021 - PlayStation 5 aanbiedingen

We hopen dat er tijdens Black Friday ook PS5 aanbiedingen & deals te vinden zijn. De nieuwste PlayStation is ongekend populair en keer op keer binnen no time uitverkocht. Zodra er PS5 Black Friday deals & aanbiedingen te vinden zijn, vind je ze bij Black Friday Dealz als eerste!

 

De beste PS Black Friday 2021 deals vind je bij Black Friday Dealz

Ben je op zoek naar de beste PS Black Friday aanbiedingen van Black Friday Nederland 2021? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tijdens de Black Friday gekte kan het nog wel eens lastig zijn om de beste kortingen te vinden, want je ziet soms echt door de bomen het bos niet meer… Wij doen al het uitzoekwerk voor je, zodat jij alleen maar deze overzichtspagina in de gaten hoeft te houden om de beste Black Friday deal te vinden voor jouw nieuwe PlayStation 4 of PS5!

 

PS4 Black Friday aanbiedingen van vorige edities

  • PS4 Slim 500GB + Dualshock controller – €195
  • PS4 Slim 1TB + 2 controllers - €299
  • PS4 Slim 500GB + FIFA20 + 2 Dualshock controllers – €269
  • PS4 Pro 1TB + FIFA20 – €339
  • PS4 Pro 1TB + Call of Duty Modern Warfare – €339