Playstation Black Friday

Ben je op zoek naar de beste PlayStation Black Friday deals? Op deze pagina vind je de allerbeste PlayStation aanbiedingen & kortingen tijdens Black Friday 2020. Sinds Black Friday in Nederland steeds populairder aan het worden is, zijn de PS4 (en straks ook de PS5) Black Friday aanbiedingen niet meer weg te denken. Wees er snel bij, want OP = OP...

 

Bekijk direct de PlayStation Black Friday 2020 aanbiedingen bij:

 

De nieuwste PS Black Friday deals:

Bezig met laden

PlayStation 4 kopen tijdens Black Friday

De PlayStation 4 (ook wel PS4 genoemd) is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je naast de standaard PS4 ook nog de PS4 Slim en de PS4 Pro. De PlayStation 4 Slim is ten opzichte van de standaard Sony PlayStation 4 een stuk slanker, lichter én verbruikt minder stroom. De PS4 Pro beschikt ten opzichte van de standaard PS4 over verbeterde hardwar, een krachtigere processor en de mogelijkheid om games in 4K te spelen. 

 

Black Friday 2020 - PlayStation 5 aanbiedingen

We hopen dat er tijdens Black Friday ook PS5 aanbiedingen & deals te vinden zijn. De officiële release datum van de PlayStation 5 is 19 november 2020, en we merken nu al dat deze nieuwe console ongekend populair gaat zijn. Bij veel winkels is het niet meer mogelijk om een pre-order te plaatsen... Houd deze pagina dus goed in de gaten voor PS5 Black Friday deals & aanbiedingen!

 

De beste PS Black Friday 2020 deals vind je bij Black Friday Dealz

Ben je op zoek naar de beste PS Black Friday aanbiedingen van Black Friday Nederland 2020? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tijdens de Black Friday gekte kan het nog wel eens lastig zijn om de beste kortingen te vinden, want je ziet soms echt door de bomen het bos niet meer… Wij doen al het uitzoekwerk voor je, zodat jij alleen maar deze overzichtspagina in de gaten hoeft te houden om de beste Black Friday deal te vinden voor jouw nieuwe Sony PlayStation 4 of 5! Bekijk ook deze Playstation 4 aanbiedingen eens trouwens.

 

PS4 Black Friday aanbiedingen van vorige edities

  • PS4 Slim 500GB + Dualshock controller – €195
  • PS4 Slim 1TB + 2 controllers - €299
  • PS4 Slim 500GB + FIFA20 + 2 Dualshock controllers – €269
  • PS4 Pro 1TB + FIFA20 – €339
  • PS4 Pro 1TB + Call of Duty Modern Warfare – €339