Playstation Black Friday

Ben je op zoek naar de beste PlayStation Black Friday deals? Op deze pagina vind je de allerbeste PlayStation aanbiedingen & kortingen tijdens Black Friday 2023. Sinds Black Friday in Nederland steeds populairder aan het worden is, zijn de PS4 en de PS5 Black Friday aanbiedingen niet meer weg te denken...

 

De nieuwste PS Black Friday deals:

Bezig met laden

PlayStation 4 kopen tijdens Black Friday

De PlayStation 4 (ook wel PS4 genoemd) is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je naast de standaard PS4 ook nog de PS4 Slim en de PS4 Pro. De PlayStation 4 Slim is ten opzichte van de standaard Sony PlayStation 4 een stuk slanker, lichter én verbruikt minder stroom. De PS4 Pro beschikt ten opzichte van de standaard PS4 over verbeterde hardware, een krachtigere processor en de mogelijkheid om games in 4K te spelen. 

 

Black Friday 2023 - PlayStation 5 aanbiedingen

We hopen dat er tijdens Black Friday ook PS5 aanbiedingen & deals te vinden zijn. De nieuwste PlayStation is ongekend populair en keer op keer binnen no time uitverkocht. Zodra er PS5 Black Friday deals & aanbiedingen te vinden zijn, vind je ze bij Black Friday Dealz als eerste! Houd deze pagina dus goed in de gaten zodat jij straks games kan spelen met de beste kwaliteit van de gloednieuwe PlayStation 5 console van Sony.

 

Enorm veel vraag naar de PlayStation 5

Sinds de PlayStation 5 is gelanceerd, is er enorm veel vraag naar de nieuwe spelcomputer. Dit heeft ervoor gezorgd dat nog lang niet iedereen die een PS5 wil kopen, er ook daadwerkelijk een heeft kunnen kopen. Nog altijd is het niet gelukt om een goede verhouding tussen vraag en aanbod te krijgen. Er zijn verschillende manieren om je kans te vergroten om de enorm gewilde PS5 te bemachtigen. Lees hier verschillende tips die je kunnen helpen en wie weet scoor jij straks wel een mooie PS5 Black Friday aanbieding! 

 

De beste PS Black Friday 2023 deals vind je bij Black Friday Dealz

Ben je op zoek naar de beste PS Black Friday aanbiedingen van Black Friday Nederland 2023? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tijdens de Black Friday gekte kan het nog wel eens lastig zijn om de beste kortingen te vinden, want je ziet soms echt door de bomen het bos niet meer… Wij doen al het uitzoekwerk voor je, zodat jij alleen maar deze overzichtspagina in de gaten hoeft te houden om de beste Black Friday deal te vinden voor jouw nieuwe PlayStation 4 of PS5! Wees er snel bij, want OP = OP...

 

PlayStation Black Friday aanbiedingen van vorige edities

  • PS4 Slim 500GB + Dualshock controller – €195
  • PS4 Slim 1TB + 2 controllers - €299
  • PS4 Slim 500GB + FIFA20 + 2 Dualshock controllers – €269
  • PS4 Pro 1TB + FIFA20 – €339
  • PS4 Pro 1TB + Call of Duty Modern Warfare – €339