Populaire deals

Tijdens Black Friday gaan er eerder jaar talloze verschillende soorten producten in de aanbieding. Toch is er te zien dat voor bepaalde producten ieder jaar veel meer naar Black Friday aanbiedingen gezocht wordt. De winkeliers speler hier uiteraard op in en zo zijn er elk jaar op de populairste producten vele verschillende Black Friday deals te vinden. 

Welke producten zijn dit en wat waren de Black Friday aanbiedingen van deze producten vorig jaar bij de verschillende winkels? Op deze pagina zie je wat de populairste Black Friday producten zijn en welke mooie deals er tijdens de vorige editie te scoren waren.

 

Apple Macbook

De Apple Macbook is al jarenlang de populairste laptop wereldwijd. Logisch natuurlijk dat de online webshops ieder jaar klanten willen trekken met de beste Apple Macbook Black Friday aanbiedingen. Wij gaan er vanuit dat ook dit jaar weer goede Macbook aanbiedingen zullen verschijnen bij de grootste webshops van Nederland. Benieuwd naar de Macbook Black Friday deals van vorig jaar? Bekijk ze hier!

 

Nintendo Switch

Ga jij dit jaar voor de Nintendo Switch aanbiedingen tijdens Black Friday? Goeie keuze! De Nintendo Switch is steeds vaker terug te zien in de Nederlandse woon- en slaapkamers, maar de game console van het Japanse bedrijf Nintendo is ook gewoon onderweg te gebruiken. Het is de enige game console waar de spellen van de kleine grote superheld Mario op gespeeld kunnen worden. Ideaal voor een avondje thuis met je vrienden dus... Benieuwd naar de Nintendo Switch Black Friday deals van vorig jaar? Bekijk ze hier!

 

PlayStation 4

Misschien wel sinds we de 21e eeuw begonnen zijn, is de PlayStation de populairste spelcomputer ter wereld. Logisch dus ook dat veel winkels stunten met de PlayStation 4 prijzen tijdens Black Friday. Wie wil er nou niet een PS4 met heel veel Black Friday korting scoren? Sinds Black Friday ook in Nederland erg populair is, hebben wij nog geen jaar gezien zonder waanzinnige Black Friday PS4 aanbiedingen. Wij verwachten dus ook niet dat het dit jaar anders zal zijn... Benieuwd naar de PlayStation 4 Black Friday deals van vorig jaar? Bekijk ze hier!

 

 

 

Black Friday deals vorige editie

Apple Macbook Black Friday aanbiedingen

De beste Apple Macbook deals tijdens de vorige editie van Black Friday:

  • Apple Macbook Pro 13,3 inch voor €1574,- bij Amac
  • Apple Macbook Air 13,3 inch voor €939,55 bij Amac
  • Apple Macbook Air 13,3 inch voor €888,- bij Mediamarkt

Nintendo Switch Black Friday aanbiedingen

De beste Nintendo Switch deals tijdens de vorige editie van Black Friday:

  • Nintendo Switch voor €289,- bij Coolblue
  • Nintendo Switch met 2 Mario games voor €399,- bij Mediamarkt
  • Nintendo Switch voor €289,- bij Bol.com

PlayStation 4 Black Friday aanbiedingen

De beste PlayStation 4 deals tijdens de vorige editie van Black Friday:

  • PS4 Slim 1TB + Spiderman game + extra controller voor €289,- bij Bol.com
  • PS4 Slim 500GB + Fortnite bonus content voor €299,- bij Mediamarkt
  • PS4 Slim 1TB + 2 controllers voor €299,- bij Wehkamp