Op zoek naar Quooker Black Friday deals? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je de beste Quooker Black Friday deals en aanbiedingen tijdens Black Friday 2024. Bekijk de aanbiedingen die we voor je gespot hebben, vind de beste deal en bespaar!

Bekijk direct Quooker Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Saniweb | Bol.com

 

> Unieke Quooker deal bij Saniweb – alleen tijdens Black Friday vanaf €920,-

 

Laatste Quooker Black Friday deals

 

Quooker Black Friday 2024

Wanneer: Black Friday 2024
Wat: Black Friday Quooker aanbiedingen, sale & acties
Waarop: Quooker producten
Waar: verschillende winkels

* Bekijk alle Quooker Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat.

 

Waarom een Quooker bestellen met Black Friday?

Quooker, de kokend water kraan die bij iedereen in huis past. Wachten op kokend water is met deze uitvinding verleden tijd! In een mum van tijd zet je een heerlijk kopje koffie of thee en kook je je groenten, rijst of pasta. Nu horen we je denken “is zo'n Quooker niet een enorme energieverslinder?”. Het antwoord is nee! Integendeel zelfs, een Quooker is niet alleen waterbesparend, hij is ook nog eens energiezuinig. Ideaal toch? Een Quooker Combi is zelfs verreweg de meest zuinige warm- en kokendwatervoorziening voor je keuken.

Black Friday is het perfecte moment om een Quooker met korting te bestellen. Het is even een investering, maar je krijgt er heel veel voor terug. Op BlackFridayDealz vind je de allerbeste Quooker deals en aanbiedingen tijdens Black Friday 2024!

 

Wat zijn de voordelen van een Quooker kraan?

Leuk weetje: in 1 van de 3 nieuwe keukens wordt tegenwoordig een Quooker kraan geplaatst. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een Quooker? Dat er direct kokend water uit de kraan komt weten we, maar aan een Quooker zitten nog veel meer voordelen. Benieuwd welke dat zijn? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

1) Alle soorten water uit één kraan

Dit klinkt misschien wat vaag, maar toch is het zo. Naast kokend en koud water kun je tegenwoordig ook gefilterd en bruisend water uit een Quooker kraan halen. Ideaal toch?

2) Je water koken op een veilige manier

Normaal gesproken komt water als een massieve plens uit de kraan. Je zou denken dat kokend water uit de kraan op deze manier levensgevaarlijk is, maar daar hebben ze bij Quooker goed over nagedacht. De kokendwaterstraal bestaat namelijk uit kleine druppeltjes. Als je je hand per ongeluk onder de straal houdt zal het water wel heet zijn, maar je huid zal minder snel verbranden. Ook heeft een Quooker een geïsoleerde kraanuitloop en een kindveilige bedieningsknop.

3) Water smaakt extra lekker

Doordat een Quooker het water zuivert en filtert blijven onzuiverheden als chloor en bacteriën achter. Ook wordt het water bewaard in een reservoir op een temperatuur van 110°C, waardoor het goed doorgekookt is. Beter voor de smaak en beter voor je gezondheid!

4) Het is duurzaam

Met een Quooker gooi je minder water weg, omdat je alleen de hoeveelheid water tapt die je ook daadwerkelijk nodig hebt. En omdat je ook bruisend water uit je Quooker kunt halen, hoef je niet meer naar de supermarkt om plastic flessen frisdrank en bruisend water te kopen. Bovendien gaat ‘ie wel 15 tot 20 jaar mee en is ‘ie makkelijk te onderhouden. Wanneer iets kapot is, hoef je niet een hele nieuwe kraan te kopen. Vaak kan alleen het kapotte onderdeel vervangen worden!

 

Welke soorten Quooker kranen zijn er?

Als je nieuw bent in de Quooker wereld snappen we best dat je door de vele verschillende opties en mogelijkheden niet 1,2,3 een keuze kunt maken. Daarom helpen wij je een handje! De Quooker kraan is te bestellen in 4 verschillende soorten:

  • Quooker Flex heeft een flexibele uittrekslang
  • Quooker Fusion in meerdere finishes te bestellen
  • Quooker Nordic wanneer je een Quooker kraan met een mengkraan wilt combineren
  • Quooker CUBE heeft als extra optie bruisend en gefilterd water

Voor welke Quooker variant ga jij met Black Friday?

 

Bekijk alle Quooker Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Bol.com | fonQ | Expert