Op zoek naar Rituals Adventskalender 2024 Black Friday deals? Goed nieuws! Ook tijdens Black Friday vind je bij ons de beste Rituals Adventskalender aanbiedingen. Deze populaire kalender is o.a. te bestellen bij Bol.com, Douglas, de Bijenkorf en Bol.com. Lees hier alles over de Rituals Adventskalender en bekijk de Black Friday deals die we voor je gespot hebben!

Bekijk direct de Rituals Adventskalender 2024 aanbiedingen & deals bij:
Bol.com | ICI Paris XL | Amazon

 

Laatste Rituals Adventskalender Black Friday aanbiedingen

 

Rituals Adventskalender 2024 Black Friday

Wanneer: Black Friday 2024
Wat:
Rituals Adventskalender korting
Waarop: Rituals Adventskalender 2024
Waar: o.a. Douglas, Bol.com & de Bijenkorf

* Bekijk de Rituals Adventskalender Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat

 

De Rituals Adventskalender aanbieding bestellen tijdens Black Friday

Het wordt dit jaar heel leuk aftellen tot kerst met de Rituals Adventskalender 2024… Deze kalender is ieder jaar weer razend populair en wij snappen wel waarom. Achter alle 24 raampjes zitten namelijk leuke Rituals verrassingen. Iedere dag tot aan kerst maak je een vakje open. Wat zal er achter ieder vakje zitten?

 

rituals adventskalender 2024

 

Wat zit er in de Rituals Adventskalender van 2024?

Vorig jaar was de adventskalender van Rituals goud, maar in 2024 is er gekozen voor een donkerblauwe look in de traditionele kerstboom vorm. De adventskalender van Rituals bestaat volledig uit gerecyclede PET en heeft een totale waarde van €130,-. Je hebt dus ook nog eens een goeie deal te pakken met deze Black Friday aanbieding!

Wat je natuurlijk het liefst wil weten, is wat er dit jaar in de Rituals Adventskalender aanbieding verstopt zit… Op de afbeelding hierboven kun je zien wat er achter de deurtjes van de kalender schuilt. Het zijn maar liefst 24 producten, waaronder allerlei lekkere mini's, geurkaarsen, een body cream, een scrub, de beroemde showerfoam en nog veel meer.

Hoe jong of oud je ook bent, de Rituals Adventskalender is altijd leuk om te krijgen. En ook om weg te geven natuurlijk! Wist je dat de kalender jaar in jaar uit één van de populairste kerstcadeaus is? Bestel de adventskalender van Rituals dus snel bij Bol.com of Amazon en profiteer van Black Friday korting!

 

Rituals Adventskalender aanbieding – 3D & Premium

rituals adventskalender 3d premium 2024

Dit jaar heb je naast de ‘gewone' adventskalender van Rituals ook nog een 3D en Premium variant. Voor als je extra groot wil uitpakken in december! De Rituals Adventskalender 3D is een 3D kerstboom en bevat ook 24 producten, ter waarde van zo'n €160,-. Hier zitten dus andere (en duurdere) producten in als in de normale adventskalender. Nog een stapje verder gaat de Premium Adventskalender van Rituals. Deze prachtige, gouden kerstboom bevat 24 Rituals producten ter waarde van maar liefst €250,- (!). Een geweldig cadeau voor de feestdagen!

> Bekijk hier de Rituals Adventskalender 3D 2024
> Bekijk hier de Rituals Adventskalender Premium 2024

 

Rituals Adventskalender uitverkocht? Meer populaire Rituals producten

Niet alleen de adventskalender, maar eigenlijk alles van Rituals is razend populair om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Naast de Rituals adventskalender aanbieding heb je natuurlijk ook nog diverse geschenksets en cadeaupakketten, woonaccessoires, gezichtsverzorging en ga zo maar door…

Direct naar:

 

Bekijk de Rituals Adventskalender 2024 Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Bol.com | Ici Paris XL | Amazon 

Of bekijk hier meer Rituals Black Friday aanbiedingen.

 

Welke Rituals adventskalenders zijn er in 2024?

Dit jaar zijn er drie Rituals adventskalenders te koop. Zo heb je de ‘normale' kalender met 24 producten. Ook zijn er de 3D kalender en de Premium kalender.

Zijn de Rituals adventskalenders het waard?

Absoluut! Niet alleen zijn ze leuk om te geven, ook is de inhoud bijna twee keer zoveel waard als het aankoopbedrag. De normale kalender kost €69,50 en is €130,- waard. De 3D kalender kost €99,50 en is €160,- waard. En de Premium Adventskalender kost €149,50. Deze heeft een waarde van € 250,-.