Een Samsung The Premiere Black Friday deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste Black Friday 2024 deal te vinden voor de Samsung The Premiere! Ook dit jaar vind je bij ons een handig overzicht van alle Black Friday aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal!

Bekijk direct Samsung The Premiere Black Friday deals bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com

 

Laatste Samsung The Premiere Black Friday aanbiedingen

 

Of bekijk ook eens deze Samsung Black Friday deals: Samsung The Freestyle | Samsung The Frame | Samsung QLED tv's | Samsung NEO QLED tv's | Samsung Galaxy A51 | Samsung Galaxy A52

samsung the premiere black friday

 

Samsung The Premiere Black Friday 2024

Wanneer: Black Friday 2024
Wat:
 Black Friday korting
Waarop: Samsung The Premiere beamer
Waar: meerdere winkels

* Bekijk altijd de Samsung The Premiere Black Friday acties & voorwaarden op de website van aankoop

 

Black Friday – Wat is Samsung The Premiere?

Bespaar jezelf een flink aantal bioscoopkaartjes met de gloednieuwe Samsung The Premiere! Deze geavanceerde beamer heeft een 4K UHD resolutie, waardoor het beeld door de (triple) laserbron haarscherp geprojecteerd wordt op de muur. Geniet van realistische beelden en heldere kleuren in je eigen thuisbioscoop. Daarnaast heeft Samsung The Premiere een ingebouwde soundbar die een krachtiger geluid produceert dan veel andere beamers. Je hoeft dus zeker geen andere speaker of soundbar aan te schaffen.

De Samsung The Premiere is in te stellen in verschillende gebruiksmodi, waardoor het beeld automatisch wordt aangepast naar jouw gebruikssituatie, zoals gamen of het kijken van een film. Dat laatste doe je eenvoudig via het Tizen smart platform, waarop je films en series van Netflix, Videoland, Disney+ en YouTube kunt afspelen.

 

Samsung The Premiere LSP7T vs Samsung The Premiere LSP9T

Je kunt kiezen uit twee verschillende varianten van de Samsung The Premiere: de LSP7T & de LSP9T. Het verschil zit hem voornamelijk in de afstand tot de muur. Bij de LSP9T kun je de beamer op slechts 11 cm van de muur plaatsen om een goed beeld te krijgen. Bij de LSP7T is dit minimaal 30 cm. Ook is de maximale projectiegrootte iets groter bij de LSP9T, zijn de speakers iets beter en heeft ‘ie een hogere lichtopbrengst.

 

Samsung The Premiere Black Friday winkels

Black Friday 2024 is het ideale moment om de gloednieuwe Samsung The Premiere extra voordelig te bestellen. Houd deze pagina dus goed in de gaten en scoor de beste deal!

Bekijk de Samsung The Premiere Black Friday aanbiedingen & deals bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com