Sonos wordt steeds populairder en wij verwachten dat er verschillende Sonos Black Friday deals te scoren zijn dit jaar. Welke aanbiedingen dit zullen zijn, weten we nu nog niet. Wel weten we dat er vorig jaar verschillende mooie Sonos Black Friday aanbiedingen te vinden waren!

Bekijk direct de beste Sonos Black Friday deals bij:

> Bol.com
> Coolblue
> Mediamarkt
> BCC

 

Kijk hieronder bijvoorbeeld de Sonos Playbar Black Friday aanbieding van vorig jaar…

 

Black Friday Sonos deal – Playbar

De Sonos Playbar is in de aanbieding tijdens Black Friday! De Sonos Playbar zorgt voor het perfecte geluid bij jouw televisie! Films en series kijken met het beste geluid zorgt toch voor een extra beleving… De Sonos Playbar is tijdens Black Friday te koop met €110,- korting!

Specificaties Sonos Playbar:

  • 90 cm breed
  • 8,5 cm hoog
  • Surround
  • Bediening via app
  • 60 streamingdiensten

Een smalle soundbar die geluid creeert alsof het vanuit alle hoeken van de kamer komt… De Sonos Playbar beschikt over een erg goed surround systeem! Niet alleen het geluid van de televisie speel je af via de Sonos Playbar, maar ook kun je alle muziek streamen via de soundbar. Bedien via de app gemakkelijk de soundbar en geniet van een prachtig geluid!

 

Black Friday Sonos – Modellen

Met Sonos kun je het hele huis van muziek voorzien. In elke kamer dezelfde muziek laten afspelen of juist in elke kamer andere muziek? Met Sonos kan het! Er zijn steeds meer verschillende Sonos modellen. Genoeg keuze om precies aan jouw behoefte te voldoen dus! Zie hieronder een aantal populaire Sonos modellen:

 

> Bekijk hier alle Black Friday audio deals