Een Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset Black Friday deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste Black Friday 2024 deals te vinden voor de Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset! Ook dit jaar vind je bij ons een handig overzicht van alle Black Friday aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal!

Bekijk de Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset Black Friday aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.comMediaMarkt

 

Laatste Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset deals

 

Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset Black Friday 2024

Wanneer: tijdens Black Friday 2024
Wat: Black Friday korting
Waarop: Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset
Waar: diverse webshops

* Bekijk alle Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset Black Friday acties en voorwaarden op de webshop voordat je tot aankoop overgaat

 

Specificaties Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset

De Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset is dé officiële headset voor onder andere de PlayStation 5! Deze geweldige headset is naast de PlayStation ook geschikt voor Windows en voor mobiel. De koptelefoon is geoptimaliseerd voor 3D-audio op PlayStation 5 consoles en beschikt onder andere over fijne oorkussens en een hoofdband voor een optimale game ervaring. Daarnaast beschikt de Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset ook over een verborgen microfoon met ruisonderdrukking zodat jij makkelijk met je vrienden kunt communiceren. De koptelefoon gaat maar liefst 12 uur lang mee en heeft een oplaadbare batterij. Schaf deze Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset Black Friday deal aan en ervaar deze geweldige game ervaring!

 

Bekijk de Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset Black Friday aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.comMediaMarkt