Op zoek naar Teufel Ultima 40 aanbiedingen & deals tijdens Black Friday? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je de beste Ultima 40 speakers Black Friday aanbieding tijdens Black Friday 2024. Ook hebben we een exclusieve kortingscode voor je waarmee je nog eens €20,- extra korting krijgt! Bekijk snel de aanbieding die we voor je gevonden hebben en bespaar…

> Direct naar de Ultima 40 speakers Black Friday aanbieding bij Teufel

 

Teufel Ultima 40 speakers Black Friday korting

Tijdens de Black Friday sale bij Teufel ontvang je maar liefst 30% korting op de Ultima 40 speakers. Hierdoor zijn ze nu afgeprijsd van €499,99 naar slechts €349,99. Je bespaart dus in één klap €150,- zonder iets te doen! Maar er is nog meer goed nieuws… Met onze kortingscode HP4-XW6-KD7 krijg je nog eens €20,- extra korting op je bestelling boven de €200,-. Als je de Ultima 40 speakers van Teufel bestelt zit je al aan het minimum bedrag. Ideaal toch?

> Bestel de Teufel Ultima 40 speakers met korting bij Teufel

 

Teufel Ultima 40 Black Friday 2024

Wanneer: tijdens Black Friday 2024
Wat: Black Friday korting
Waarop: de Ultima 40 speakers van Teufel
Waarteufelaudio.nl

 

Waarom de Ultima 40 speakers bestellen met Black Friday?

De Ultima 40 speaker van Teufel is de populairste staande speaker uit het assortiment. Hij is zorgvuldig geoptimaliseerd en verfijnd om de optimale luisterervaring te bieden. Met de Teufel Ultima 40 speakers krijg je de beste sound voor de beste prijs. De dubbele basreflexpoort zorgt voor een flinke portie bas en het 3-kanaals systeem met twee krachtige woofers zorgt voor hoge en zuivere volumes. Met deze krachtige speakers kun je het geluid voorzien van ruimtes tot 35 m². De Ultima 40 speaker past op iedere versterker/AV receiver.

> Bekijk de Ultima 40 speakers Black Friday aanbieding bij Teufel

 

Voordelen van bestellen bij Teufel

✓ Beste prijs/kwaliteitsverhouding

✓ Tot 12 jaar garantie

✓ Gratis retourneren

✓ 8 weken retourrecht

✓ Meer dan 100 verschillende luidsprekersets