Het zit er nu echt bijna aan te komen… Black Friday 2019! Niet alleen op vrijdag 29 november, maar ook de dagen daarvoor én daarna krijg je bij TUI veel korting op het geselecteerde aanbod. Je leest het goed… Niet alleen winkels met producten doen mee met deze koopjesdag, ook verschillende reisorganisaties geven extra kortingen op de mooiste reizen en vliegtickets.

> Bekijk direct alle TUI Black Friday 2019 aanbiedingen 

 

TUI Black Friday 2019 | Welke aanbiedingen kan ik verwachten?

TUI begint al een paar dagen eerder met het strooien van Black Friday kortingen. Deze extra kortingen kunnen gigantisch oplopen, dus wees er op tijd bij & profiteer direct wanneer je een reis naar wens ziet. De dagen voor Black Friday zal TUI aftellen met elke dag een uitgelichte aanbieding. Dit bepaalde hotel zal alleen die dag met ‘Black Friday korting' te boeken zijn. Hou deze pagina goed in de gaten, want wij zullen uiteraard de verschillende reisaanbiedingen bij TUI uitlichten.

 

TUI Black Friday 2019 | Wanneer?

TUI begint dit jaar al op maandag 25 november 2019 met kortingen. De Black Friday aanbiedingen worden per dag bepaald, dus zijn niet de hele week door te boeken. Zie je die dag de aanbieding van je dromen? Boeken maar! TUI geeft extra korting van 25 november 2019 tot en met 2 december 2019.

> Bekijk meer informatie over TUI Black Friday 2019

 

TUI vakanties & vliegtickets

TUI behoort al jaren tot één van de grootste reisaanbieders van Nederland. Je kunt er de mooiste reizen boeken, zoals: zonvakanties, wintersport reizen, stedentrips, rondreizen en zelfs vliegtickets. Het aanbod is zó groot, dat er altijd voor iedereen wel wat tussen zit! Naast het grote aanbod van allerlei verschillende vakanties, heeft TUI ook een eigen aanbod wereldwijd. Dit zijn vaak prachtige en luxe hotels waar jullie ultiem tot rust kunnen komen…