Op zoek naar Van Heugten Tapijttegels aanbiedingen & deals tijdens Black Friday? Dan ben je hier op de juiste plek! Op deze pagina vind je de beste Black Friday deals & kortingen bij Van Heugten Tapijttegels. Bekijk de aanbiedingen die we voor je gespot hebben, vind de beste deal en bespaar!

Direct naar alle Van Heugten Tapijttegels Black Friday aanbiedingen

 

Laatste tapijttegels Black Friday deals

Bekijk alle Van Heugten Tapijttegels aanbiedingen

 

Van Heugten Tapijttegels Black Friday 2024

Wanneer: tijdens Black Friday 2024
Wat: Black Friday korting
Waarop: tapijttegels
Waar: www.vanheugtentapijttegels.nl

 

Van Heugten: de grondlegger van de tapijttegel

We gaan terug naar het jaar 1924, waarin P.J. van Heugten startte met het maken van zadeldekjes en ondertapijt voor de tapijtindustrie. Een paar jaar later werd het eerste Heugavilt tapijt op rollen ontwikkeld. Door optimalisatie en een efficiëntere manier van werken werden de tapijtrollen in 1958 vervangen door vierkante tapijttegels. Hiermee is Van Heugten dus dé grondlegger van de tapijttegel!

Net als in 1958 is Van Heugten nog steeds de grootste in tapijttegels. Van Heugten heeft een grote collectie tapijttegels van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijsgarantie. De tegels worden rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in Nijkerk, waardoor de klant profiteert van een extra voordelige prijs. Of je nu iets zoekt voor op kantoor of voor in huis, de tapijttegels van Van Heugten zijn makkelijk zelf te leggen. Dankzij het ruime aanbod is er altijd wel iets te vinden naar jouw smaak.

 

Waarom tapijttegels bestellen bij Van Heugten tijdens Black Friday?

✓ 5 jaar fabrieksgarantie

✓ Gemaakt in Nederland

✓ Eigen transport & direct vanuit de fabriek geleverd

✓ Meer dan 4.000.000 tapijttegels op voorraad

✓ Gratis verzending vanaf €500,-

 

Meer Black Friday 2024 winkels