Wanneer is Black Friday? Op welke datum Black Friday valt, is afhankelijk van Thanksgiving. Deze feestdag wordt in Amerika gevierd op de vierde donderdag van november. Black Friday valt altijd op de eerste dag na Thanks Giving (lees hier meer over wat Black Friday is), waardoor het dus altijd op een vrijdag valt. Met deze kennis weet je dus altijd precies wanneer Black Friday is. Dit jaar is de dag van de koopjesjagers dus vrijdag 26 november 2021.

 

Bekijk wanneer Black Friday start bij deze populaire winkels:
Bol.com | Mediamarkt | Coolblue | Wehkamp | de Bijenkorf | fonQ 

 

Deze Black Friday deals zijn al live! (OP = OP)

Bekijk alle Black Friday 2021 aanbiedingen in Nederland

 

Wanneer is Black Friday 2021?

Veel winkelketens in Nederland kiezen ervoor om de Black Friday aanbiedingen te laten lopen tot het einde van het weekend. Dit komt omdat niet iedereen op de vrijdag in staat is om te shoppen. Black Friday is immers in Nederland geen officiële vrije dag, in tegenstelling tot in veel Amerikaanse staten. Houd dus voor Black Friday 2021 goed in de gaten tot wanneer de kortingen bij jouw favoriete winkel geldig zijn.

 

Pre-Black Friday deals – Wanneer actief?

Goed nieuws… Je hoeft niet te wachten tot 26 november 2021 om te kunnen profiteren van Black Friday deals. Sommige winkels beginnen namelijk eerder met Black Friday, waardoor er al pre-Black Friday deals actief worden! We verwachten dat de pre-Black Friday deals een week vóór Black Friday zullen starten.

 

Black Friday 2021 Toppers

Zoals je hier kunt lezen heeft het Black Friday Dealz team hoge verwachtingen voor Black Friday 2021. We voorspellen dan ook dat dit de populaire deals gaan worden:

 

Bekijk ook zeker eens de Black Friday aanbiedingen van de populairste Black Friday winkels van 2021: