Ben je op zoek naar een goede MacBook Black Friday aanpak? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via ThePhoneLab zou je een eventuele MacBook reparatie kunnen aanvragen. Bij het kopen van een MacBook kunnen een aantal zaken komen kijken. Je wilt natuurlijk wel meteen de juiste laptop in huis halen. Wij hebben wat tips op een rijtje gezet waardoor jij de juiste MacBook kunt aanschaffen tijdens Black Friday. Hierbij gaat het vooral om het aanschaffen van de MacBook via een website. Bekijk snel onze tips…

 

Tip 1. Welke Macbook kies jij? 

Ga je voor een MacBook Air of een MacBook Pro? De MacBook Air is dun, licht, snel en handig voor alledaagse bezigheden. De MacBook Pro is krachtig en kan moeilijke taken makkelijk en snel uitvoeren. Beide versies van de MacBook serie zijn compact en gemakkelijk in gebruik. 

 

Tip 2. Kies de processor 

Een krachtige processor is van belang voor het leveren van snelle prestaties van jouw MacBook. In een MacBook kan je een de Intel Core i5, i7 of i9 hebben. Hoe hoger het cijfer is hoe beter de processor werkt en ook hoe sneller jouw laptop presteert. 

 

Tip 3. Opslagcapaciteit

Naast het kijken naar de processor is het ook van belang dat je kijkt naar hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt. Opslagcapaciteit is belangrijk zodat je al jouw belangrijke documenten en afbeeldingen kunt opslaan. Ook in dit geval geldt: hoe hoger de opslagcapaciteit hoe beter. 

 

Tip 4. Formaat 

Daarnaast kan ook het formaat van de MacBook verschillen. Het formaat van de MacBook wordt gemeten door middel van inch. Bedenk goed waarvoor je de laptop gaat gebruiken en baseer daarop ook de grootte van het scherm van de laptop. 

 

Tip 5. Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Wanneer jij al bovenstaande zaken al eerder hebt uitgezocht weet je precies welke MacBook jij moet aanschaffen tijdens Black Friday. Hiervoor is het ook handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van bepaalde websites waar de goede deals meteen online komen. 

 

Tip 6. Verschillende aanbieders

Zit jij helemaal klaar met Black Friday om de beste deal binnen te slepen? Kijk vervolgens ook goed naar bij welke aanbieder je de MacBook aanschaft. De retourtermijnen kunnen namelijk verschillen per aanbieder. Daarnaast kunnen ook de bezorgkosten online verschillen, dus zoek goed uit waar je het minst betaald. Je wilt natuurlijk wel op de voordeligste manier de MacBook kopen… 

 

We hopen dat deze tips jou hebben geholpen tijdens het aankoopproces. Succes met het kiezen van de juiste MacBook tijdens Black Friday!